У Лубнах син вкрав у матері монітор вартістю 2 тисячі гривень

Кримінал
Аліна Літвінова21 грудня 2015 о 14:19873 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Лубнах син вкрав у матері монітор вартістю 2 тисячі гривень
9 грудня 28-річний чоловік виніс комп’ютерний монітор із квартири своєї матері і здав його у ломбард.

У Лубнах син вкрав у матері монітор вартістю 2 тисячі гривеньФото – komtv.org

До місцевого відділу поліції із письмовою заявою звернулася 48-річна жителька Лубен. Вона повідомила, що 9 грудня 2015-го невідома особа із її квартири викрала монітор вартістю 2000 гривень, йдеться на сайті ГУНП в Полтавській області.

За словами потерпілої, у квартирі, окрім неї та її 28-річного сина, не було нікого. Вона припускає, що крадіжку здійснив саме її син, який раніше неодноразово судимий за крадіжки та на той момент був із матір’ю у неприязних відносинах.

Правоохоронці з’ясували, де перебуває злочинець. Він пояснив, що викрав комп’ютерний монітор із квартири матері та збув його у місцевий ломбард, а виручені кошти витратив на власний розсуд.

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) – карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років. Триває слідство.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter