На Полтавщині чоловік насушив коноплі на горищі

Кримінал
Наталія Сіробаб19 березня 2015 о 12:371004 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині чоловік насушив коноплі на горищі
​За словами підозрюваного, канабіс він тримав не для продажу.

У Новосанжарському районі правоохоронці знайшли в чоловіка на горищі кущі конопельУ Новосанжарському районі правоохоронці знайшли в чоловіка на горищі кущі конопель, фото з сайту mvs.gov.ua (2 шт.)

Близько 500 грамів подрібненої речовини, схожої на коноплю, виявили міліціонери Новосанжарського райвідділу в 29-річного мешканця села Довга Пустош, повідомляють на сайті обласної міліції.

Про те, що чоловік тримає наркотичні речовини у себе вдома, правоохоронцям повідомили мешканці села.

За словами підозрюваного, кущі конопель він зберігав на горищі будинку для себе, а не для продажу.

Вилучені наркотики направлені в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр УМВС України в Полтавській області.

У Новосанжарському районі правоохоронці знайшли в чоловіка на горищі кущі конопель

Розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), що загрожує штрафом від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправними роботами до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі до трьох років, або позбавленням волі на той самий термін).

Нагадаємо, у Лубенському районі правоохоронці вилучили в чоловіка близько 10 кілограмів марихуани та арсенал боєприпасів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter