У Полтаві батьки шукали шукали 2-річну дитину, а вона гралася на останньому поверсі дев’ятиповерхівки

Кримінал
Надія Труш10 червня 2016 о 14:041327 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві батьки шукали шукали 2-річну дитину, а вона гралася на останньому поверсі дев’ятиповерхівки
Поки батьки на мить відвернулися, маленька дівчинка непомітно вийшла із квартири.

Через кілька хвилин полтавці кинулися на пошуки доньки, але у квартирі її не знайшли, повідомив речник обласної поліції Юрій Сулаєв.

У Полтаві батьки шукали шукали зникну 2-річну дитину, а вона гралася на останньому поверсі дев’ятиповерхівкиУ Полтаві батьки шукали шукали зникну 2-річну дитину, а вона гралася на останньому поверсі дев’ятиповерхівки. Фото pl.npu.gov.ua

Оглянувши кімнати квартири, родина і старша дитина зрозуміли, що 2,5-річна дівчинка непомітно вийшла із квартири. Однак куди саме, зрозуміти було важко. У розпачі батьки гукали дитину, але на вулиці ніхто не відзивався.

– В цю мить, коли батько дитини вибіг на вулицю, проїжджав автомобіль патрульних. Чоловік почав бігти до них, розмахувати руками, аби патрульні зупинилися, що вони й зробили, – розповів Юрій Сулаєв. – Потім почали оглядати квартиру та будинок.

Один із правоохоронців знайшов дитину на останньому, дев’ятому поверсі багатоповерхівки. Весь час, поки її шукали батьки та поліція – приблизно півгодини –, дитина спокійно гралася.

До теми: У Полтаві розшукують чоловіка

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter