У Полтаві нетверезий водій влаштував ДТП

Кримінал
Ольга Матвієнко3 вересня 2016 о 17:452056 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві нетверезий водій влаштував ДТП
​Чоловік був за кермом інкасаторської машини.

У Полтаві нетверезий водій влаштував ДТПНетверезий водій влаштував ДТП у Полтаві. Фото прес-служби ГУНП у Полтавській області

3 вересня близько 14-ї години по вулиці Половка сталася дорожньо-транспортна пригода.

Як повідомили на сторінці Патрульної поліції у Фейсбуці, за попередньою інформацією 48-річний водій автомобіля VOLKSWAGEN Caddy при виїзді із прилеглої території заправної станції рухався у напрямку вулиці Великотирнівської та допустив зіткнення з автомобілем CHERY Amulet, що їхав у зустрічному напрямку під керуванням 46-річного мешканця Полтавського району.

Патрульні поліцейські негайно прибули на місце події, то побачили, що у водія VOLKSWAGEN Caddy присутні явні ознаки алкогольного сп’яніння. Алкотестер показав, що у нього 2,7 проміле алкоголю в крові.

У Полтаві нетверезий водій влаштував ДТП

Інспектори склали на нетверезого водія протоколи за статтями 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та 130 (керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

У наслідок автопригоди автомобілі отримали механічні пошкодження.

Нагадаємо, максимальне покарання за кермування у стані сп'яніння – майже 41 тисяча гривень штрафу і 10-літня заборона кермувати.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter