У Полтаві підлітку намагалися продати наркотики

Кримінал
Надія Труш3 травня 2016 о 10:05951 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві підлітку намагалися продати наркотики
30-річна раніше судима жінка хотіла продати два паперових згортки з речовиною рослинного походження схожою на наркотичну.

У Полтаві підлітку намагалися продати наркотикиУ Полтаві підлітку намагалися продати наркотики. Фото ipnews.in.ua

На вихідних близько 19.00 години на службу 102 надійшло повідомлення від 17-річної полтавки. Вона повідомила, що по вулиці Жовтневій невідома особа пропонує їй придбати речовину рослинного походження, схожу на наркотичну, йдеться на сайті обласної поліції.

За кілька хвилин екіпаж був на місці події. Заявниця показала жінку, яка пропонувала купити їй свій товар. Патрульні з’ясували, що 30-річна раніше судима жінка мала при собі 2 паперових згортки з речовиною рослинного походження схожою на наркотичну.

Факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) - карається обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

До теми: У Комсомольську чоловік намагався перекинути наркотики до виправного центру

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter