У Полтаві подружжя замість квітів вирощувало удома коноплю

Кримінал
Надія Труш27 липня 2016 о 17:221003 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві подружжя замість квітів вирощувало удома коноплю
Чоловік із дружиною виростили понад 200 кущів незаконних рослин.

У Полтаві подружжя замість квітів вирощувало удома коноплюУ Полтаві подружжя замість квітів вирощувало удома коноплю. Фото – pl.npu.gov.ua

До Полтавсього відділу поліції надійшла інформація, що мешканці одного з будинків по вулиці Південній вирощують удома коноплі, йдеться на сайті обласної поліції.

– У ході проведення санкціонованого обшуку в домогосподарстві 48-річної жінки та 57-річного чоловіка правоохоронці виявили насадження конопель. Територія господарства була огороджена високим парканом, а подвір’я оснащене камерами відео-нагляду. Понад 200 кущів господарі вирощували у спеціально відведеному місці. Крім конопель правоохоронці виявили ще близько 30 рослин снодійного маку. А у гаражі поліцейські знайшли коробку із сухим листям конопель, – розповів керівник Полтавського відділу поліції Олександр Терела.

Триває досудове розслідування в рамках відкритого кримінального провадження за частиною 1 статті 310 Кримінального кодексу України (незаконний посів нарковмісних рослин). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

До теми: Замість городини – коноплі: на Полтавщині чоловік вирощував наркотики

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter