У Полтаві з магазину «KARI» жінка вкрала прикраси

Кримінал
Надія Труш9 лютого 2016 о 10:51906 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві з магазину «KARI» жінка вкрала прикраси
Полтавка вкрала біжутерії на 300 гривень.

У Полтаві пограбували магазинУ Полтаві пограбували магазин. Фото pl.npu.gov.ua

Жінка заховала вкрадені прикраси у рукавички і намагалась вийти з магазину. Про це йдеться на сайті обласної поліції.

7 лютого о 19.45 на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони надійшов сигнал «тривога» з торговельного закладу «KARI».

На місце негайно виїхала група реагування поліції охорони. На місці правоохоронці побачили, що працівники магазину, зачинивши вхідні двері, намагаються утримати жінку, яка проривалась на вулицю.

Пізніше виявилося, що 38-річна полтавка прийшла у заклад за п’ятнадцять хвилин до закриття. Походила залами і, прихопивши заховані в рукавичках прикраси, намагалась непомітно вийти. Але працівники магазину, які стояли знадвору, помітили крадіжку і причинили двері, аби не дати жінці можливості утекти.

Коли ж полтавка зрозуміла, що відповідальності не уникнути, викинула крадене. Але факт крадіжки зафіксували камери відеоспостереження.

Зараз Октябрський відділ поліції проводить перевірку. За скоєне жінка може відповідати за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

До теми: У Хоролі охоронець пограбував підприємство, на якому працював

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter