У Полтаві та області почастішали випадки розбійних нападів

Кримінал
Андрій Іванов26 січня 2016 о 18:301658 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві та області почастішали випадки розбійних нападів
​Нападають переважно на людей похилого віку в їхніх домах та посеред вулиці.

У Полтаві та області почастішали випадки розбійних нападівОлег Бех. Фотоархів

Про це, зокрема, повідомив Олег Бех, начальник управління нацполіції у Полтавській області. Він повідомив про випадки, коли у людей відбирають сумки, телефони, зривають прикраси та наносять тілесні ушкодження.

– Тиждень тому ми затримали людину, яка щонайменше до сімох грабежів причетна, – повідомив Олег Володимирович. – Щодо грабежів удома, то люди похилого віку дуже довірливі і пускають до себе в дім сторонніх людей без усіляких підозр. Незнайомці просилися додому попити води чи погрітися. Або ж обрізали дроти телебачення чи телефону, щоб змусити людину вийти з дому. А потім примушували стареньких віддати все, що є. Їх б’ють, зв’язують та вставляють кляп у рот. Був навіть випадок, коли від таких знущань одна жінка померла. Навіть інколи катують чоловіків на очах жінок, щоб ті їм видали всі схованка. Зазвичай такі напади не приносять багато наживи.

Усі речі здають в ломбарди чи передають скупникам майна. В області зареєстрували з початку року 11 нападів на похилих людей.

Читайте також: На Полтавщині знайшли вбитим 71-річного чоловіка у його власному будинку

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter