У Полтаві водій перевозив кузов автівки з польською реєстрацією

Кримінал
Наталія Сіробаб12 травня 2016 о 13:29973 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві водій перевозив кузов автівки з польською реєстрацією
Полтавець поснив, що віз машину на металобрухт.

У Полтаві водій перевозив кузов автівки з польською реєстрацієюУ Полтаві водій перевозив кузов автівки з польською реєстрацією, фото з сайту pl.npu.gov.ua (2 шт.)

10 травня, близько 15.30, на вулиці Зіньківській у Полтаві інспектори патрульної поліції зупинили NISSAN Primera з причепом-платформою. Водій, 36-річний полтавець, пояснив, що віз автомобіль на металобрухт, повідомляють на сайті ГУ Наполіції у Полтавській області.

Коли правоохоронці оглянули вантаж та перевірили документи, то встановили, що на платформі кузов Daewoo Lanos із польською реєстрацією. Патрульні також звернули увагу, що шляхом зняття частин металу знищені номер кузова та дублювальна табличка на машині.

Крім того, проти водія інспектори склали постанову за частиною 2 статті 126 КУПАП – керування транспортним засобом без відповідної категорії у посвідченні.

У Полтаві водій перевозив кузов автівки з польською реєстрацією

Водія та транспортні засоби передали до Полтавського відділу поліції №1. Слідчі проводять перевірку.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter