Полтавець вкрав інвалідний візок, щоб довезти п’яного товариша додому

Кримінал
Аліна Літвінова8 вересня 2015 о 15:201112 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець вкрав інвалідний візок, щоб довезти п’яного товариша додому
1 вересня чоловік викрав візок із приймального відділення, пояснюючи це тим, що йому потрібно довезти сп’янілого товариша додому.

У Полтаві затримали злодія, який викрав інвалідний візокzhitomir.today

Оперативники Київського районного відділу міліції Полтави встановили особу зловмисника, який 1 вересня викрав інвалідний візок із приймального відділення однієї з міських лікарень, йдеться на сайті УМВС в Полтавській області.

Злодієм виявився 30-річний полтавець. Інвалідний візок йому знадобився, щоб відвезти додому свого товариша, який від сп’яніння не міг рухатись самостійно.

– Ми відпочивали ввечері з товаришами і випивали, – пояснив свої дії міліціонерам чоловік. – Мій друг впав і дуже пошкодив руку. Ми викликали «швидку», і я разом іще з одним товаришем повезли його в лікарню. Поки потерпілому надавали медичну допомогу в лікарні, інший товариш зовсім сп’янів і не міг стояти на ногах. Я вирішив непомітно взяти інвалідну коляску у приймальному відділенні. На ній я повіз свого товариша додому.

Відразу після викрадення інвалідного візка працівниками міліції було розпочате кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Відповідно до санкції цієї статті, полтавцю загрожує покарання у виді штрафу, виправних робіт строком до двох років або позбавлення волі строком до трьох років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter