У Полтаві злодій розбив вікно машини і вкрав документи та планшет

Кримінал
Аліна Літвінова14 квітня 2016 о 16:041017 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві злодій розбив вікно машини і вкрав документи та планшет
26-річний полтавець на вулиці Жовтневій пошкодив вікно автівки «Шкода Фабія» та поцупив коштовні речі.

13 квітня близько 19.00 на лінію «102» звернувся 48-річний полтавець із повідомленням про те, що щойно по вулиці Жовтневій невідомий чоловік розбив вікно в автомобілі «Шкода Фабія» та викрав із салону легковика сумку із документами та планшетом AppleiPad, після чого зник.

У Полтаві злодій розбив вікно машини і вкрав документи та планшетУ Полтаві злодій розбив вікно машини і вкрав документи та планшет. Фото – pl.npu.gov.ua

У ході відпрацювання прилеглої території по вулиці Крамського патрульні поліцейські затримали 26-річного місцевого мешканця, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Під час затримання останній тримав у руках викрадений планшет та запевняв патрульних, що купив його за 300 грн.

У Полтаві злодій розбив вікно машини і вкрав документи та планшетЗлодія затримала поліція. Фото – pl.npu.gov.ua

Правопорушника та майно впізнав заявник. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) – карається позбавленням волі на строк до трьох років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter