У районі національного парку «Нижньосульський» браконьєри виловили 40 кг риби

Кримінал
Аліна Літвінова21 травня 2015 о 13:001061 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У районі національного парку «Нижньосульський» браконьєри виловили 40 кг риби
Троє затриманих чоловіків своїми діями завдали збитку на суму близько 8 тисяч гривень.

20 травня, під час чергового рейду, правоохоронці виявили осіб, які займаються незаконним виловом риби під час нересту. Затримали браконьєрів на річці Сула в районі національного природного парку «Нижньосульський».

У районі національного парку «Нижньосульський» браконьєри виловили 40 кг рибиЗатримали браконьєрів. Фото з сайту УМВС в Полтавській області.

29-річний та 20-річний мешканці Семенівського району на дерев’яному човні сітками виловили понад 40 кілограмів риби. Своїми діями чоловіки завдали збитку на загальну суму близько 8000 гривень.

У районі національного парку «Нижньосульський» браконьєри виловили 40 кг рибиЗатримали браконьєрів. Фото з сайту УМВС в Полтавській області.

Ще одного браконьєра затримали водні міліціонери спільно з дільничними інспекторами міліції. 36-річний кременчужанин на Дніпродзержинському водосховищі виловив майже 12 кілограмів риби. Своїми діями рибалка заподіяв шкоди на понад 3000 гривень.

За фактами розпочаті кримінальні провадження за частиною 1 статті 249 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним промислом). Санкція передбачає штраф до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

До теми:На Полтавщині правоохоронці вилучили в браконьєра 120 метрів рибальських сіток На Полтавщині правоохоронці вилучили в браконьєра 120 метрів рибальських сіток, На Полтавщині чоловік порибалив на 18 тисяч.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter