У Рибцях чоловіку прострелили ногу, коли він хотів захистити родину від собак

Кримінал
Надія Труш7 лютого 2016 о 12:002260 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Рибцях чоловіку прострелили ногу, коли він хотів захистити родину від собак
Чоловік прийшов прохати, аби власник сауни прив’язав собак, які вільно гуляють вулицею. Замість цього йому вистрілили у ногу із травматичного пістолета. Зараз постраждалий у лікарні.

У Рибцях охоронець сауни прострелив чоловіку ногу, коли той прийшов захистити родину від собакУ Рибцях охоронець сауни прострелив чоловіку ногу, коли той прийшов захистити родину від собак. Фото 0352.ua

До редакції газети і сайту «Коло» звернулася жителька Рибців Галина. Вона розповіла, що власник однієї із саун, що знаходяться там, тримає у страху її та сусідів.

Нібито двоє собак власника сауни часто вибігають на вулицю, кусають перехожих. Коли ж від укусів постраждала 10-річна племінниця потерпілого, чоловіку урвався терпець. Він пішов поговорити, попрохати, аби собак тримали на прив’язі, або хоча б закрили їх можливість перестрибувати через паркан і вільно гуляти вулицею.

– Чекала чоловіка хвилин 40, його все нема і нема. Тоді покликала сусідку, пішли удвох з нею до будинку, де знаходиться сауна, – розповіла Галина. – Біля входу побачила чоловіка, він стояв трохи зіщулившись, пригнувшись. Я не надала цьому значення, думала, просто змерз. Він прогнав мене, сказав, аби я йшла до дітей, у нас їх двоє у домі. Я послухалася. Через 2,5 години після цього чоловік зателефонував мені і попросив, щоб принесла паспорт і гроші. На запитання навіщо, відповів, що знаходиться у швидкій.

Виявилося, за розповіддю дружини, нібито полтавцю прострелив ногу охоронець сауни. Власника закладу, з яким постраждалий хотів поговорити, на той момент не було на місці.

– Чоловіку зробили операцію, зараз він у лікарні. Добираюся з Рибців у Полтаву до нього мало не кожного дня, їжу везу, ліки потрібно купувати. А у нашій родині він єдиний годувальник, живемо на дві тисячі його заробітку. Крім того, у нас в хаті дворічна дитина, – бідкається Галина.

Жінка скаржиться, що розслідування не зрушило з місця і хоче вимагати від власника сауни відшкодування моральних збитків та на лікування чоловіка. І додає, що навіть самій не раз доводилося оборонятися від сусідських чотирилапих, а місцеві школярі на навчання ходять із газовими балончиками.

За коментарем ми звернулися в ГУ Нацполіції в Полтавській області. Там про ситуацію знають, але небагатослівні.

– Цей інцидент розслідує Київське відділення поліції. Подія зареєстрована в ЄРДР. Поліція захищає потерпілого, – розповів Юрій Сулаєв, речник обласної поліції. Про те, що насправді сталося, стане відомо після завершення слідства, коли з’ясують усі обставини випадку.

До теми: У Полтаві безпритульні тварини шукають господарів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter