У селі на Полтавщині чоловік самотужки виніс із магазину близько 20 літрів алкоголю

Кримінал
Ольга Матвієнко27 липня 2015 о 12:44907 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У селі на Полтавщині чоловік самотужки виніс із магазину близько 20 літрів алкоголю
Зловмисник раніше не мав проблем із законом.

У селі на Полтавщині чоловік самотужки виніс із магазину близько 20 літрів алкоголю20-річний хлопець вкрав із магазину випивку, бо не мав грошей. Фото – golosno.com.ua

16 пляшок горілки та 24 банки слабоалкогольних напоїв виніс із сільського магазину 20-річний житель с. Устивиця Великобагачанського району. Про крадіжку до міліції заявила продавець.

– До чергової частини Великобагачанського райвідділу міліції надійшла заява від жительки села Устивиця. Жінка повідомила, що з її магазину викрали спиртні напої, – повідомляють у прес-службі обласної міліції. – При виїзді на місце події правоохоронці встановили, що невідома особа, підібравши ключ, проникла до приміщення магазину. Звідти вчинила крадіжку 16 пляшок горілки та 24 банок слабоалкогольних напоїв.

У ході слідства встановили, що крадіжку скоїв 20-річний раніше не судимий житель села Устивиця. Працівникам міліції чоловік пояснив, що грошей на випивку в нього не було, тож вирішив добути спиртне злочинним шляхом.

Слідчими Великобагачанського райвідділу міліції відкрите кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

До теми: У Комсомольську жінка намагалася вийти із магазину в нових босоніжках

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter