У туалеті торговельного центру в Полтаві знайшли пістолет

Кримінал
Ольга Матвієнко2 грудня 2015 о 10:371573 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У туалеті торговельного центру в Полтаві знайшли пістолет
Заряджений пістолет знайшла прибиральниця.

У туалеті торговельного центру в Полтаві знайшли пістолетУ туалеті торговельного центру в Полтаві знайшли пістолет. Фото – www.mvs.gov.ua

30 листопада у туалеті ТРЦ «Екватор» виявили пістолет. На місце події після спрацювання тривожної кнопки виїхали працівники Управління поліції охорони.

– Пістолет знайшла прибиральниця. Сигнал надійшов до Київського відділення поліції близько 20.50, – повідомили у прес-службі обласної поліції.

Наряд поліції охорони обмежив доступ сторонніх громадян до знахідки та викликав слідчо-оперативну групу Київського відділення поліції.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце, встановила, що знайдений предмет – перероблений для стрільби бойовими патронами сигнальний пістолет Zoraki, в магазині якого знаходилось 14 набоїв із газовими, гумовими та свинцевими кулями.

До теми: У Пирятині чоловік вийшов на прогулянку із пістолетом

Командир батальйону Управління поліції охорони в Полтавській області майор поліції Валентин Бесєда зазначає, що почастішали правопорушення, пов’язані з незаконним обігом зброї у населення.

– На щастя, знайдений пістолет зловмисники не встигли використати за призначенням. Його вилучили працівники поліції, – розповів командир батальйону поліції охорони Полтави.

Зараз встановлюють власника зброї та з’ясовують усі обставини події.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter