У ДТП на Полтавщині загинуло двоє чоловіків, один з яких був міліціонером

Кримінал
Надія Труш20 серпня 2015 о 12:333323 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У ДТП на Полтавщині загинуло двоє чоловіків, один з яких був міліціонером
Авто, в якому їхали четверо чоловіків, врізалося у дерево.

У ДТП на Полтавщині загинуло двоє чоловіків, один з яких був міліціонеромУ ДТП на Полтавщині загинуло двоє чоловіків, один з яких був міліціонером. Фото mvs.gov.ua

20 серпня на в’їзді в село Велика Рублівка сталася ДТП, у якій постраждали чотири людини. Внаслідок того, що автомобіль врізався в дерево, двоє чоловіків загинули, двоє доставлені до Котелевської ЦРЛ із тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості, повідомили у прес-службі УМВС у Полтавській області.

Міліція встановлює обставини та причини події. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

– Попередньо відомо, що 23-річний водій, житель Котелевського району, на автомобілі «БМВ 520», рухався по дорозі з села Ковалеве в напрямку села Велика Рублівка. Допустив з’їзд на узбіччя та наїзд на дерево. У результаті ДТП 27-річний оперуповноважений Октябрського райвідділу міліції, капітан міліції, та 32-річний чоловік загинули на місці. 24-річний пасажир отримав черепно-мозкову травму, струс головного мозку та множинні забої. 23-річний водій автомобіля дістав вивих лівого стегна, – йдеться на сайті УМВС в Полтавській області.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

До теми: У Полтаві розшукують свідків ДТП на Лідова

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter