На Полтавщині військовослужбовець забив чоловіка до смерті

Кримінал
Надія Труш18 березня 2016 о 18:021050 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині військовослужбовець забив чоловіка до смерті
Військовослужбовець наніс чоловіку майже сорок ударів ногами та руками, від яких той помер.

Військовослужбовець за умисне вбивство засуджений до позбавлення воліВійськовослужбовець за умисне вбивство засуджений до позбавлення волі. Фото vikka.ua

Військова прокуратура Полтавського гарнізону здійснила процесуальне керівництво та підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом вчинення військовослужбовцем умисного вбивства. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

Наприкінці грудня 2015 року мобілізолований військовослужбовець, перебуваючи у короткочасній відпустці, в стані алкогольного сп’яніння, побив мешканця Миргородського району. Сварка між двома чоловіками виникла через особисту неприязнь. Військовослужбовець наніс чоловіку 37 ударів руками та ногами, 14 з яких по голові. від отриманих травм він помер.

Військовослужбовця визнали винним у вчиненні умисного вбивства. Суд ухвалив вирок, яким визнав військовослужбовця винним у вчиненні злочину, передбаченого ст. 115 ч. 1 КК України, та призначив покарання у виді позбавлення волі строком на 7 років.

До теми: На Полтавщині під час пиятики чоловік отримав сокирою по голові

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter