За браконьєрство затримали кременчуцького рятувальника

Кримінал
Ольга Матвієнко12 серпня 2015 о 16:361068 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 За браконьєрство затримали кременчуцького рятувальника
Чоловік наловив риби на майже 50 тисяч гривень.

За браконьєрство затримали кременчуцького рятувальникаЧоловіки сітками наловили риби на 50 тисяч гривень. Фото – www.mvs.gov.ua

25-річного працівника кременчуцького МНС затримали за незаконну риболовлю. При цьому чоловіка вже неодноразово попереджали про заборону браконьєрства.

Як повідомили в Кременчуцькому міському відділі міліції, затримали рибалку разом із 20-річним товаришем на Кременчуцькому водосховищі. У їхньому човні було понад 57 кілограмів різноманітної риби на загальну суму більше 49 тисяч гривень.

Вилов конфіскували разом із моторним човном та сітками.

До теми: На Полтавщині перевозили 12 тонн газоконденсату без належних документів

– Ми мали оперативну інформацію та неодноразово попереджували чоловіка про заборону браконьєрства. Але фігурант продовжував займатися цим промислом, – говорить Олег Стешенко, начальник лінійного пункту в річковому порту Кременчук.

За незаконне зайняття рибним добувним промислом передбачений штраф від 1700 до 3400 гривень або обмеження волі на строк до трьох років із конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter