За те, що побив односельця до смерті, чоловік отримав більше восьми років

Кримінал
Наталія Сіробаб12 листопада 2015 о 11:56976 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 За те, що побив односельця до смерті, чоловік отримав більше восьми років
Підстав для скасування вироку чи пом’якшення покарання обвинуваченому суд апеляційної інстанції не знайшов.

За те, що побив односельця до смерті, чоловік отримав більше восьми роківЗа те, що побив односельця до смерті, чоловік отримав більше восьми років, фото karpatskijobjektiv.com

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ апеляційного суду Полтавської області залишила без змін вирок Лохвицького районного суду, яким до 8 років 6 місяців позбавлення волі за ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) було засуджено 29-річного мешканця Лохвицького району. Про це повідомив начальник відділу підтримання державного обвинувачення в суді прокуратури області Андрій Черниш, йдеться на сайті обласної прокуратури.

За словами прокурора, у вересні минулого року близько 19 години обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків жорстоко побив свого 47-річного односельця.

– Він продовжував бити потерпілого навіть тоді, коли той впав на підлогу непритомний. А потім за ноги перетягнув чоловіка у двір та продовжив завдавати ударів по тулубу. Від отриманих травм через 2 дні потерпілий помер у реанімаційному відділенні районної лікарні, – розповів Андрій Черниш.

Тож підстав для скасування, зміни вироку чи пом’якшення покарання обвинуваченому, про що останній просив в апеляційній скарзі, суд апеляційної інстанції не знайшов.

Нагадаємо, на Полтавщині чоловік убив дружину і застрелився сам.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter