Засудженого на Полтавщині не повертали до камери після робочого дня

Кримінал
Ольга Матвієнко2 лютого 2015 о 14:081330 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Засудженого на Полтавщині не повертали до камери після робочого дня
Прокуратура виявила порушення кримінально-виконавчого законодавства у Крюківській виправній колонії.

Засудженого на Полтавщині не повертали до камери після робочого дняДва працівники Крюківської колонії поплатилися дисциплінарним стягненням за порушення. Фото – tsn.ua

Прокуратура Полтавської області виявила порушення у Крюківській виховній колонії №29.

– Перевірка прокуратури виявила, що один із засуджених, який відбував покарання у вищезгаданій колонії, залучався до праці в їдальні, розташованій в адміністративній будівлі управління ДПтС України в області, – повідомляють у прес-службі прокуратури із посиланням на начальника відділу Віталія Алетенка. – Крюківська виправна колонія знаходиться на відстані понад 20 км від адміністративної будівлі ДПтС України в області. З метою економії коштів на щоденні перевезення, після роботи засудженого не повертали у колонію, а відвозили в окремо облаштовану кімнату Полтавського слідчого ізолятора.

Чоловік відбуває 9-річне ув’язнення за порушення правил безпеки дорожнього руху. До колонії він потрапляв тільки для побачень із рідними та у святкові дні. Так тривало близько півроку.

Після перевірки двох працівників колонії притягнули до дисциплінарної відповідальності.

– На даний час засуджений працевлаштований на виробництві виправної колонії і у вільний від роботи час знаходиться на території виправної установи, – зазначив прокурор.

Прокуратура підозрює двох медиків у хабарництві

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter