Затримали чоловіка, які влаштував стрілянину на Полтавщині

Кримінал
Ольга Матвієнко27 квітня 2015 о 14:191138 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Затримали чоловіка, які влаштував стрілянину на Полтавщині
У вбивстві підозрюють 38-річного полтавця.

Затримали чоловіка, які влаштував стрілянину на ПолтавщиніЗаарештували чоловіка, який стрляв у трьох людей в Козельщинському районі. Фото – erve.ua

Вранці 27 квітня правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві 38-річного мешканця Полтави. Також встановили особи інших учасників події.

Усі вони також проживають в обласному центрі. Троє із них раніше були засуджені. Про це повідомили у прес-службі УМВС області.

Нагадаємо, що ввечері 26 квітня в селі Оленівка між чоловіками сталася сварка. У ході один із них витягнув травматичний пістолет і кілька разів вистрелив у опонентів.

Внаслідок стрілянини 33-річний мешканець Новосанжарського району загинув. Ще двоє, 29-річний житель Козельщинського району та 30-річний чоловік із Решетилівщини, травмовані. Зловмисники зникли на автомобілі «ВАЗ 2110» темно-зеленого кольору.

38-річний чоловік, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні злочину, заарештований. Інші учасники конфлікту дають свідчення слідчому. Розпочате досудове розслідування в рамках кримінального провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter