У Полтаві затримали чоловіків, які скоїли більше 50 квартирних крадіжок

Кримінал
Аліна Літвінова26 травня 2015 о 09:59998 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві затримали чоловіків, які скоїли більше 50 квартирних крадіжок
Двох 25-річних крадіїв затримали, коли ті йшли на чергову крадіжку.

Спеціальний патруль, котрий займається охороною території з метою попередження і розкриття крадіжок, зупинив двох підозрілих чоловіків із великою сумкою в руках, йдеться на сайті УМВС в Полтавській області. Під час огляду виявилось, що в сумці знаходяться спеціальні інструменти, які злодії використовують для проникнення у помешкання.

Затримали чоловіків, які скоїли більше 50 квартирних крадіжок протягом рокуЗатримали чоловіків, які скоїли більше 50 квартирних крадіжок. З сайту УМВС в Полтавській області.

Обоє затриманих раніше притягувались до кримінальної відповідальності. Квартирні крадіжки скоювали протягом року. Викрадені речі, а це планшети, комп’ютери, телевізори та дорогоцінності, збували за готівку, гроші витрачали на власні потреби. Частину викрадених речей міліціонери виявили у квартирі одного із підозрюваних.

Проводяться заходи зі встановлення місцяперебування всього викраденого майна.

Відповідно до санкції частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана із проникненням у житло), за якого після скоєння злочинів розпочинались кримінальні провадження, затриманим полтавцям загрожує покарання у виді позбавлення волі від трьох до шести років.

Затримали чоловіків, які скоїли більше 50 квартирних крадіжок протягом рокуЗатримали чоловіків, які скоїли більше 50 квартирних крадіжок. З сайту УМВС в Полтавській області.

Щодо чоловіків судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Обоє знаходяться у слідчому ізоляторі Полтави.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter