Затримали кишенькового злодія, який тривалий час промишляв у транспорті

Кримінал
Аліна Літвінова22 січня 2016 о 12:381047 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Затримали кишенькового злодія, який тривалий час промишляв у транспорті
Здебільшого злочинець «працював» на зупинці «Автовокзал» у вихідні дні та в післяобідній час.

Затримали кишенькового злодія, який тривалий час промишляв у транспортіЗатримали кишенькового злодія, який тривалий час промишляв у транспорті. Фото – pl.npu.gov.ua

Полтавські поліцейські затримали кишенькового крадія «зі стажем», який протягом тривалого часу обкрадав пасажирів полтавських тролейбусів та маршрутних таксі. Багато хто з них, після проїзду в громадському транспорті, виявляв відсутність мобільних телефонів, гаманців та інших речей. Зазвичай чоловік обирав для «роботи» зупинку громадського транспорту «Автовокзал» . Крадіжки він скоював здебільшого у вихідні дні та в післяобідній час. В полі зору останнього були переважно студенти, які виходили з вокзалу з дорожніми сумками.

Опитавши потерпілих та провівши слідчо-розшукові дії, оперативники встановили прикмети чоловіка. Ця інформація вивела правоохоронців на раніше судимого 27-річного підозрюваного.

Останній в скоєному зізнався. Також доведена його причетність до близько 10 кишенькових крадіжок. Наразі триває досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція цієї статті передбачає покарання – позбавлення волі строком до трьох років. Підозрюваний перевіряється на причетність до інших аналогічних правопорушень.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter