Жіноча дружба: подруга вкрала у жительки Гадяча прикрасу

Кримінал
Надія Труш15 березня 2016 о 14:191177 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Жіноча дружба: подруга вкрала у жительки Гадяча прикрасу
Жінка вкрала у подруги золоту обручку та здала її в ломбард.

Жіноча дружба: подруга вкрала у жительки Гадяча прикрасуЖіноча дружба: подруга вкрала у жительки Гадяча прикрасу. Фото galka.if.ua

Крадіжка сталася у Гадячі ще наприкінці лютого. Правоохоронцям про зниклу річ повідомила власниця прикраси. Про це йдеться на сайті обласної поліції.

В ході проведення ряду заходів працівниками кримінальної поліції встановлено особу, що вчинила вище вказаний злочин. Крадійкою виявилась 41-річна місцева мешканка, яка раніше в поле зору правоохоронців не потрапляла.

– Зловмисниця була подругою потерпілої і тому знала де остання зберігає свої коштовні речі. Перебуваючи в гостях у заявниці, вона скористалася її відсутністю в кімнаті і поцупила золоту обручку, а потім здала викрадену коштовність до місцевого ломбарду, – розповів заступник начальника Гадяцького відділу поліції-начальника кримінальної поліції Роман Світельський.

По даному факту слідчим Гадяцького ВП відкрито кримінальне провадження провадження за ч.1 ст. 185 КК України (Крадіжка). Санкція, якої передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

До теми: У Диканьці на Полтавщині пограбували ювелірний магазин

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter