17-річна полтавка втекла з дому заради самостійного життя

Надзвичайні події
Ольга Матвієнко2 вересня 2014 о 16:391977 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 17-річна полтавка втекла з дому заради самостійного життя
​Дівчину місяць розшукували родина та міліція.

17-річна полтавка втекла з дому заради самостійного життяДівчина втекла, бо хотіла жити самостійно. Фото – mvs.gov.ua

До працівників карного розшуку Київського райвідділу міліції звернулася мама дівчини і розповіла, що та вийшла погуляти і не повернулася додому. Як повідомили в прес-службі УМВС області, розшуки тривали майже місяць.

За словами матері, у родині конфліктів не було. і дочка у день зникнення просто вийшла на прогулянку. У ході слідства правоохоронцям вдалося з’ясувати, що дівчина через кілька днів, як пішла із дому, поїхала до Києва. Там її слід загубився, але міліція пошуків не покинула.

На Полтавщині неповнолітня втекла з дому заради коханого

Через певний час дівчина повернулася до Полтави, про що одразу дізналися слідчі. Її зустріли на Південному вокзалі.

– Своїй матері вона про приїзд не повідомила, – розповідає оперуповноважений сектору карного розшуку Київського райвідділу міліції старший лейтенант міліції Олег Білоус. – Крім цього, нам стало відомо, що до нашого міста вона прибула лише на декілька годин, тому ми дуже поспішали встановити її місцеперебування.

Дівчину зупинили, коли вона купувала квиток на потяг до Києва. На вокзал приїхала її мама. Під час спілкування, втікачка пояснила, що хотіла поїхати до Києва, аби заробляти гроші, жити самостійно і не залежати від батьків. На запитання, чому нікого не попередила і не відповідала на дзвінки матері, так і не відповіла. Врешті мама переконала дівчину залишитися вдома.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter