На Полтавщині чоловік забив дружину до смерті і викинув в туалет

Надзвичайні події
Надія Труш11 червня 2014 о 14:382218 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині чоловік забив дружину до смерті і викинув в туалет
Родинна сварка у Кобеляцькому районі на Полтавщині закінчилася трагічно: чоловік побив жінку до смерті.

50-річний бив співмешканку руками і ногами, потім відніс тіло на вулицю і викинув до ями туалету. Тіло знайшов син загиблої, він й повідомив про це міліціонерів.

аЧоловік забив співмешканку до смерті. фото www.chevo.etn

До чергової частини Кобеляцького райвідділу звернувся 20-річний мешканець одного із сіл району. Хлопець повідомив, що виявив тіло своєї матері у ямі туалету на подвір’ї, – розповідають в прес-службі УМВС в Полтавській області. – На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. В ході слідства встановили, що до смерті 49-річної жінки причетний її співмешканець. Як стало відомо правоохоронцям, після застілля між подружжям виникла сварка. Чоловік почав бити жінку по різним частинам тіла руками та ногами. Жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді саден голови та тулуба.

За словами міліціонерів, родина неблагополучна, чоловік і жінка часто вживали спиртне. Сварки виникали й раніше.

Жорстоко побивши, раніше судимий безробітний чоловік вирішив позбутися тіла і виніс його на вулицю, вкинув до ями туалету. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Читайте також

У полтавській міліції розповіли, над розкриттям яких резонансних справ працюють

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter