Через негоду 13 районів Полтавщини були без електрики

Надзвичайні події
Надія Труш17 квітня 2015 о 10:381054 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Через негоду 13 районів Полтавщини були без електрики
Аварійні відключення електропостачання сталися у 82-х населених пунктів області. В одному із сіл вітер пошкодив покрівлю.

Через негоду 13 районів Полтавщини були без електрикиЧерез негоду 13 районів Полтавщини були без електрики. фото portal.lviv.ua

Сильний вітер добряче розгулявся у понад десяти районах.

Гадяцький, Глобинський, Гребінківський, Кобеляцький, Котелевський, Лохвицький, Лубенський, Миргородський, Оржицький, Решетилівський, Семенівський, Хорольський та Чорнухинський райони постраждали найбільше.

Там, за даними прес-служби УДСНС в Полтавській області, через пориви вітру сталися аварійні відключення електропостачання у 82-х населених пунктів.

Для ліквідації наслідків негоди були задіяні 89 аварійних бригад та 328 працівників ПАТ «Полтаваобленерго».

Крім цього, поривами вітру було пошкоджено частину шиферної покрівлі спортзалу загальноосвітньої школи в с. Яблуневе Оржицького району, частини покрівель складів та господарчих будівель СФГ «Каміла» в Оржицькому та Гребінківському районах.

У обласному центрі також не обійшлося без наслідків сильного вітру. На дорогу біля кадетського корпусу впало дерево. Також вітром здуло рекламний сіті-лайт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter