Двоє постраждалих у ДТП на Полтавщині – жінка та її дворічна донька із Києва

Надзвичайні події
Ольга Матвієнко28 березня 2016 о 17:081785 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Двоє постраждалих у ДТП на Полтавщині – жінка та її дворічна донька із Києва
​Розслідування трагедії триває, а за життя потерплих борються медики.

Двоє постраждалих у ДТП на Полтавщині – жінка та її дворічна донька із КиєваФото – www.pl.npu.gov.ua

Стали відомі подробиці щодо жертв автокатастрофи в Полтавській області.

– Серед доставлених травмованих у жахливій аварії під Лубнами є двоє осіб, які мешкають в Києві. Це дівчинка, якій два роки, та жінка 1985 року, ймовірно, мама дівчинки. Решта загиблих і травмованих (крім водія вантажівки) мешканці міста Антрацит, Ровеньки, Красний Луч та Антрацитівського району Луганської області, – повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці Юрій Сулаєв, речник ГУНП у Полтавській області.

Загалом у лікарні знаходяться п’ятеро потерпілих. Слідчі працюють над з’ясуванням причини ДТП. За фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвели до загибелі кількох осіб.

Нагадаємо, що автокатастрофа сталася 27 березня неподалік села Войниха Лубенського району. Унаслідок зіткнення вантажівки та рейсового мікроавтобуса загинули восьмеро людей.

Читай також: Голова області збирав дорожників та поліцію через ДТП з 8 загиблими

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter