Голова Конституційного суду України потрапив у ДТП на Полтавщині: двоє загиблих

Надзвичайні події
Ольга Матвієнко27 липня 2015 о 06:572658 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Голова Конституційного суду України потрапив у ДТП на Полтавщині: двоє загиблих
ДТП сталася на автодорозі Київ-Харків.

Голова Конституційного суду України потрапив у ДТП на Полтавщині: двоє загиблихУ страшному ДТП загинула дитина. Фото – poltava.today

26 липня близько 20.00 на 320 кілометрі автодороги Київ-Харків сталася ДТП. Про це повідомили у прес-службі УМВС області.

За попередньою інформацією, водій легковика марки «Toyota Camry» зіткнувся із автомобілем «Nissan». Унаслідок ДТП водій автомобіля «Nissan» та його пасажир загинули. Ще двоє пасажирів «Nissan» – травмовані. Також травмовані водій та пасажир автомобіля «Toyota Camry».

Як повідомляють ЗМІ, в одному із автомобілів знаходився голова Конституційного суду України Юрій Баулін. Він разом із пасажиром доставлені до реанімації. Також повідомляють, що серед травмованих та загиблих є діти.

На місці працює слідчо-оперативна група міліції. Правоохоронці з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди. Вирішується питання щодо внесення факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть двох і більше людей.

Нагадаємо, нещодавно у Полтавській області в автокатастрофі загинули двоє дорослих і дитина, ще двоє дітей потрапили до реанімації.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter