На Полтавщині 2-х річна дівчинка задихнулася чадним газом

Надзвичайні події
Ольга Правденко28 серпня 2014 о 14:562271 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині 2-х річна дівчинка задихнулася чадним газом
Трагедія сталася 2 дні тому у селі Попівка Зіньківського району. Дитина отруїлася чадним газом, внаслідок пожежі,яка виникла через коротке замикання телевізора.

На Полтавщині 2-х річна дівчинка задихнулася чадним газомФото з сайту mns.gov.ua

Пожежа сталася пізно ввечері, помітила її та викликала рятувальників сусідка. Ліквідація загоряння ускладнювалась сильним задимленням у будинку.

– Вогнем знищено частини металевої покрівлі та дерев’яного перекриття, телевізор, пошкоджено частини дерев’яного перекриття та металевої покрівлі, холодильник, морозильну камеру, – повідомляють в УДСНС Полтавської області.

Вогнеборці врятували житловий будинок та поруч розташовану господарчу будівлю від знищення полум’ям. На місці пожежі було виявлено тіло без ознак життя 2-річної дівчинки, яке направлено до бюро СМЕ Полтавської обласної лікарні. Господарка, мати дівчинки, отримала опіки рук, спини та обличчя 1-3 ступенів. Її доставлено в Зіньківську центральну районну лікарню для надання медичної допомоги.

Зараз жінка знаходиться в Кременчуці, в опіковому відділенні однієї з лікарень.

– За попередніми висновками, причиною смерті дитини стало отруєння чадним газом. Дівчинка, на момент, коли загорівся телевізор і виникла пожежа, спала, – розповіли журналісту в прес-службі УМВС України в Полтавській області.

Учора дівчинку поховали, матері на похоронах не було,вона й досі в лікарні. За словами односельців, мати мала не дуже добру репутацію в селі. Час від часу жінка випивала, сусіди часто бачили у її дворі різних чоловіків. Коли трапилася пожежа вона теж була не сама.

– Жінка була розлучена з чоловіком. Старшу доньку на літо забрали бабуся та дідусь, які мешкають в сусідньому селі. Молодша, та що загинула, була в неї. Кажуть,що на момент пожежі мати знаходилися в нетверезому стані, – розповіла Олена, мешканка села Попівка.


На Полтавщині 2-х річна дівчинка задихнулася чадним газомУ кімнаті вигоріло все дотла

Сільська голова Попівки Надія Мартосенко зазначила, що сім’я не перебувала на обліку в соціальних служб.

– Чутки, які ходять про цю жінку серед односельців, я коментувати не буду. Скажу лише, що вона сама виховувала обох дітей, але батько часто навідувався до них, допомагав їм. Діти дуже любили його, – зауважила Надія Мартосенко.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter