На Полтавщині молоковоз зіткнувся з ВАЗом: є жертви

Надзвичайні події
Андрій Іванов29 червня 2015 о 13:581191 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині молоковоз зіткнувся з ВАЗом: є жертви
Двоє загиблих, ще троє потрапили у лікарню.

На Полтавщині двоє загиблив в автокатастрофіФОТО: mvs.gov.ua

ДТП сталася 28 червня близько 10-ої години, на 66-му кілометрів автодороги «Лубни–Миргород–Опішня», поблизу села Великі Сорочинці Миргородського району.

Автомобіль «ГАЗ» (молоковоз), під керуванням 19-річного мешканця селища Шишаки, при виїзді з другорядної дороги на головну допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ», під керуванням 34-річного водія.

В результаті ДТП 36-річний чоловік та 85-річна жінка, пасажири «ВАЗу», від отриманих ушкоджень загинули на місці події. Водіїв обох транспортних засобів та 56-річну пасажирку легковику з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості шпиталізовані до Миргородської центральної лікарні.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох осіб). Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років, передає Миргородське МВ УМВС України в Полтавській області.

Читайте також: Сапери знищили снаряди, які розлетілися під час вибуху військової вантажівки в Полтаві.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter