На Полтавщині неподалік залізничного моста сталася пожежа

Надзвичайні події
Надія Труш29 січня 2016 о 15:441242 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині неподалік залізничного моста сталася пожежа
Над залізничним мостом стояла чорна хмара диму.

На Полтавщині неподалік залізничному мосту сталася пожежаНа Полтавщині неподалік залізничному мосту сталася пожежа. Фото kanos.com.ua

Сьогодні, 29 січня, під Машівкою що на Полтавщині, сталася пожежа неподалік залізничного мосту. Хмара чорного диму навела неабияку паніку жителів райцентру.

– Я живу далеко від залізничного мосту, але дим було добре видно з подвір’я мого будинку, – повідомив Андрій, читач «Кола». – Таке враження, що горить сам залізничний міст.

Щоб перевірити інформацію, ми зателефонували в прес-службу ГУ ДСНС у Полтавській області. Там факт пожежі підтвердили і розповіли подробиці.

– Пожежа сталася не на залізничному мосту, а поблизу. Запали сміття, вогонь перекинувся на очерет. В результаті було сильне задимлення, великої пожежі як такої і не було. Навіть допомога рятувальників у гасінні не знадобилася, хоча виклик був.

На місці події працює місцевий відділ поліції, з’ясовують причини пожежі.

До теми: У Полтаві горів спорткомплекс, який завалився

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter