На Полтавщині від негоди постраждали 14 районів

Надзвичайні події
Надія Труш19 липня 2016 о 11:271390 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині від негоди постраждали 14 районів
У Чорнухинському районі затопило 240 колодязів, інші райони були без електрики, також там знесло дахи будинків.

На Полтавщині від негоди постраждали 14 районівНа Полтавщині від негоди постраждали 14 районів. Фото photoclub.com.ua

Про це йдеться у повідомленні прес-службі ГУ ДСНС в Полтавській області.

Негода вирувала не лише у Чорнухинському районі, а й зачепила Шишацький, Гадяцький,
Глобинський, Гребінківський, Диканський, Зіньківський, Лохвицький, Лубенський, Миргородський, Пирятинський Полтавський, Решетилівський, Хорольський райони.

Внаслідок несприятливих погодних умов (пориви вітру 15-20 м/сек, дощ, град), в цих районах сталося відключення від електропостачання 123 населених пунктів повністю та 32 частково.

В 15 населених пунктах Чорнухинського району вітер пошкодив дахи 118 приватних житлових будинків та господарчих споруд. А у селі Гільці Чорнухинського району негода пошкодила дах дитячого садка.

У Пирятині підтопило одне домогосподарство.

За повідомленням рятувальників, загалом стихія повалила 220 дерев у Полтаві та кількох районах області – Чорнухинському, Гребінківському, Зінківському та Пирятинському.

У Чорнухинському районі з 240 колодязів слід відкачувати воду, бо їх затопило. Роботи розпочали ще зранку 18 липня, відкачати вдалося лише 19 колодязів. Нагадаємо, 22 червня сильні грози накрили кілька районів області. Найбільше постраждав Чорнухинський район, де в людей град побив дахи та знищив городи.

На відновлення електропостачання залучено 55 аварійних бригад, 56 одиниць техніки та 163 працівника ПАТ «Полтаваобленерго». В ліквідації наслідків буревію приймають участь 30 чол. о/с та 8 од. техніки ДСНС. Інформація про загиблих та постраждалих не надходила, проводиться подальше уточнення наслідків події.

До теми: Гасіння пожежі на Першотравневому зняли з коптера (ФОТО, ВІДЕО)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter