На Полтавщині згорів ФАП: жертв немає

Надзвичайні події
Андрій Іванов30 червня 2016 о 11:30880 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині згорів ФАП: жертв немає
Фельдшерсько-акушерський пункт на Пирятинщині знаходився на ремонті, тому під час пожежі людей у ньому не було.

На Полтавщині згорів ФАП: жертв немає Фото – ГУ ДСНС України у Полтавській області.

29 червня, в приміщенні фельдшерсько-акушерського пункту Пирятинського Центру первинної медичної допомоги по вулиці Центральна села Олександрівка Пирятинського районувиникла пожежа.

Прибувши за вказаною адресою, пожежники з'ясували, що у зв’язку з проведенням ремонту фельдшерсько-акушерський пункт тимчасово не експлуатувався. На момент прибуття рятувальників, в приміщенні було сильне задимлення. Вогнеборці у апаратах захисту органів дихання відразу приступили до гасіння. Бійці ДСНС локалізували пожежу о 16:07, ліквідували о 16:30. До гасіння залучалася одна одиниця техніки та чотири чоловіки особового складу.

Вогнем було знищено частину майна, яке знаходилось в приміщенні. Врятовано від знищення полум’ям суміжне приміщення відділення поштового зв’язку та майно. Травмованих та загиблих внаслідок події немає. За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електромережі, повідомили в ГУ ДСНС України у Полтавській області.

Читайте також: У міськраді Полтави знайшли підозрілий пакет, проте він виявився безпечним

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter