Педуніверситет евакуювали через повідомлення про витік газу

Надзвичайні події
Андрій Іванов1 жовтня 2015 о 11:201491 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Педуніверситет евакуювали через повідомлення про витік газу
Зараз вже освітній заклад працює у штатному режимі.

Педуніверситет евакуювали через повідомлення про витік газуЗараз вже освітній заклад працює у штатному режимі. Фото: Андрія Іванова

Ми вже повідомляли про те, що у Полтаві евакуювали людей з національного педагогічного університету. Журналіст «Кола» дізнався подробиці надзвичайної події. Виявляється, що заклад не мінували. Зранку у навчальний корпус №2 (там, де знаходиться філологічний та фізико-математичний факультети) зайшла жінка, яка сказала, що буде великий витік газу, і «ви всі загинете».

– Зараз у країні неспокійний час, – говорить Микола Сіваков, головний інженер ПНПУ. – Тому проігнорувати таке повідомлення я не міг. Ми викликали усіх, кого необхідно. Звісно ж перевірили газову систему. Додатково обстежили і інші компоненти протипожежної безпеки та інше. Ця інформація про витік газу виявилася блефом.

Проте, заради безпеки, людей на короткий час евакуювали. На місце події приїхали наряди міліції, експерти-вибухотехніки УМВС, працівники ДСНС та «швидкої».

Читайте також: У Кременчуці дівчинка перекусила термометр

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter