Під Полтавою двоє жінок загинули на виробництві

Надзвичайні події
Андрій Іванов28 травня 2016 о 15:551413 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Під Полтавою двоє жінок загинули на виробництві
Вони отруїлися парами токсичних газів

27 травня, близько до Полтавського районного відділення поліції надійшло повідомлення від працівників Державної служби надзвичайних ситуацій, що на території очисних споруду у селі Мильці виявлено тіла двох жінок. image-673b3bab668b850ac2226d02c8dafc51124eФото - www.gympietimes.com.au

27 травня, до Полтавського районного відділення поліції надійшло повідомлення від працівників Державної служби надзвичайних ситуацій, що на території очисних споруду у селі Мильці виявлено тіла двох жінок.

За словами начальника Полтавського районного відділення поліції Віталія Боклага, померлими виявились працівниці вище згаданої насосної станції очисних споруд: 43 - річна та 53 – річна мешканки Полтавського району. Попередньо встановлено, що жінки під час чистки фільтруючих колекторів фекальної насосної станції, не скористались індивідуальними засобами захисту, отруїлись парами токсичних газів.

Наразі проводиться судово-медична експертиза для встановлення остаточної причини смерті. Відкрите кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 271 Кримінального кодексу України (Порушення вимог законодавства про охорону праці). повідомили у Полтавському районному відділенні ГУНП Полтавській області.

Читайте також: Пожежа на Полтавщині: евакуювали 10 жителів, серед яких діти

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter