Подробиці ДТП з дітьми у Полтаві: батьки шукають відеодокази

Надзвичайні події
Андрій Іванов14 квітня 2015 о 11:242692 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Подробиці ДТП з дітьми у Полтаві: батьки шукають відеодокази
За офіційною версією ДАІ – постраждало двоє дітей.

Подробиці ДТП з дітьми у Полтаві: батьки шукають відеодоказиНа місці ДТП виник затор

Як стало відомо, наїзд скоїв водій 1992 року народження на автомобілі «Деу Ланос». Він рухався від центру міста по вулиці Жовтневій. На регульованому перехресті з вулицею Артема водій проїхав на червоне світло і збив двох дітей. Хоча очевидці стверджують, що дітей було троє. Але один хлопчик госпіталізації не потребував.

Двоє потерпілих з травмами різного ступеню доставлені у дитячу лікарню Полтави. Обидві дитини – 2005 року народження. Зараз проводяться слідчі дії. Водій з місця пригоди не тікав. Він буде нести покарання. Ступінь його залежить від ступіню тяжкості тілесних ушкоджень постраждалих, повідомила Наталія Варченко, старший інспектор управління ДАІ в Полтавській області.

Тим часом, у коментарях до попередньої новини про ДТП користувачі сайту написали, що батьки звертаються до водіїв за допомогою якомога точніше встановити причини пригоди. Для цього можуть знадобитися записи з відеорегістраторів. Таке відео значно пришвидшить і полегшить процес розслідування.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter