У Новорічну ніч полтавець віз в громадському транспорті гранати

Надзвичайні події
Андрій Іванов1 січня 2016 о 13:551193 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Новорічну ніч полтавець віз в громадському транспорті гранати
​За декілька годин до Нового року полтавські поліцейські вилучили у 30-річного пасажира міжміського автобусу дві гранати та один запал.

Полтавець віз в громадському транспорті гранатиФото - gazeta.ua

Запобігти ймовірним небезпечним наслідкам вдалося завдяки пильності невідомого громадянина, який 31 грудня о 20:00 повідомив черговому Октябрського відділу поліції міста Полтави про те, що в одного із пасажирів автобусу міжміського сполучення, який прямує до обласного центру, є предмет, схожий на гранату, повідомили в управлінні Нацполіції у Полтавській області.

До міського автовокзалу, куди мав прибути автобус із «небезпечним вантажем», негайно було скеровано слідчо-оперативну групу. При огляді одного із пасажирів, який викликав підозру у пильного дозвонювача, вилучили дві гранати та один засіб запалення заряду. Вилучені предмети направлено на дослідження до вибухотехнічного відділу Головного управління національної поліції Полтавщини.

На даний час відомо, що 30-річний чоловік, який транспортував вибухонебезпечні предмети,– мешканець Полтавщини, раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки.

Читайте також: Майже півсотні людей померли на Полтавщині в Новорічну ніч

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter