Полтавська влада допоможе погорільцям на Першотравневому матеріалами

Надзвичайні події
Ольга Правденко20 липня 2016 о 10:491260 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавська влада допоможе погорільцям на Першотравневому матеріалами
Допомогу виділять з матеріального резерву.

Полтавська влада допоможе погорільцям на Першотравневому матеріаламиМатеріали на відновлення обіцяє дати міська влада

– Володимир Леонов, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Полтавської міської ради, який був на пожежі вже наступного ранку доповів керівництву про ситуацію. Ми вирішили, що допоможемо мешканцям будинку з матеріального резерву. Хоча з точки зору формальної – це внутрішня справа ОСББ. Крім того відповідно до законодавства ця ситуація належить до небезпечних подій і кошти з резервного фонду в таких випадках не використовуються, – розповів Віталій Нікіпелов, заступник Полтавського міського голови.

На місці події учора провели виїзну комісію. Віталій Нікіпелов зазначив, що міська влада допоможе людям вивезти сміття, яке залишилося після пожежі. Дах самостійно вже почали розчищати жителі будинку.

Полтавська влада допоможе погорільцям на Першотравневому матеріаламиПід час виїзної комісії міської ради. Фото надані Вітаоієм Нікіпеловим. 2 шт.

– Крім того з матеріального резерву виділимо плівку, щоб накрити дах, шифер і пилматеріали. Щодо фінансування робіт – ця проблема під питанням, адже матеріальний резерв не передбачає виділення коштів, – додав Нікіпелов.

Також заступник міського голови зазначив, що до нього особисто звернулася і сім’я квартиру якої знищив вогонь. Нині вирішується питання про виділення їй матеріальної допомоги.

Полтавська влада допоможе погорільцям на Першотравневому матеріаламиМешканці постраждалого будинку

– Думаю, що гроші виділять із програми «Турбота», але коли це буде і яка сума поки що сказати не можу, – резюмував Віталій Юрійович.

Нагадаємо,18 липня у будинку на проспекті Першотравневому загорівся дах.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter