У ДТП на Полтавщині постраждав нардеп

Надзвичайні події
Ольга Матвієнко16 травня 2015 о 16:472395 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У ДТП на Полтавщині постраждав нардеп
Зіштовхнулися вантажівка і мікроавтобус.

У ДТП на Полтавщині постраждав нардепУ ДТП на Полтавщині постраждав народний депутат. Фото – www.volynnews.com

16 травня на 164 164 кілометрі автодороги Дніпропетровськ-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка сталася ДТП за участю вантажівки «ДАФ» та мікроавтобуса «Фольксваген». Унаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали 40-річний водій та 42-річний пасажир мікроавтобуса. 45-річний водій вантажівки «ДАФ», мешканець Харківщини, не постраждав. Про це повідомили у прес-службі УМВС області.

За попередньою інформацією, водій «Фольксвагена» отримав закритий перелом плеча, а його пасажиру в очі потрапили дрібні шматочки скла. Обоє чоловіків мешканці Києва. Травмований пасажир є діючим народним депутатом України.

За фактом ДТП вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження).

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter