У Гребінці водій збив велосипедиста дверима автомобіля

Надзвичайні події
Ольга Матвієнко22 жовтня 2015 о 10:521135 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Гребінці водій збив велосипедиста дверима автомобіля
Потерпілого відправили до лікарні.

У Гребінці водій збив велосипедиста дверима автомобіляУ Гребінці збили велосипедиста. Фото – ufavesti.ru

Днями у Гребінці сталася ДТП. 54-річний водій автомобіля «CHEVROLET» збив велосипедиста. Щоправда, аварія сталася, коли автомобіль стояв на місці. Зупинившись по вулиці Петровського, чоловік відкрив двері і збив ними велосипедиста. 52-річний місцевий мешканець із закритою черепно-мозковою травмою потрапив до Гребінківської центральної районної лікарні.

– Говорити, хто винен у зіткненні зарано, проводяться слідчі дії. Проте автомобіліст, зупинившись, повинен був подивитися, чи не заважатиме своїми діями іншим учасникам руху, – прокоментувала Алла Квіта, інспектор відділу зв’язків з громадськістю УМВС у Полтавській області.

До теми: На Полтавщині автомобіліст збив велосипедиста й втік

Зараз відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу. За порушення правил безпеки дорожнього руху санкції статті передбачають покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керування транспортними засобами на термін до трьох років або без такого.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter