У Кременчуці дитина ледь не загинула через халатність матері

Надзвичайні події
Ольга Правденко25 липня 2014 о 15:391902 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Кременчуці дитина ледь не загинула через халатність матері
Жінка залишила 3-х річного хлопчика вдома самого та пішла в магазин. При цьому забула вимкнути газову плиту з каструлею.

У Кременчуці дитина ледь не загинула через халатність матеріФото з сайту elint.at.ua

Через деякий час хлопчик почав плакати та кликати на допомогу. Його почула сусідка, яка викликала рятувальників.

– Приїхавши на місце події відразу побачили, як через фіранку першого поверху виходить густий дим, та почули плач дитини. Командир відділення дав наказ швидко забратися через вікно до квартири. Вікно вибивати не довелося - воно відчинилося від сильного поштовху. Потрапивши до помешкання ми знайшли малюка на підлозі у спальні. Він гірко плакав… В кухні на плиті знайшли каструлю (те, що від неї залишилося) із залишками вигорілої їжі, – пише Світлана Рибалко, речниця Полтавського обласного управління ДСНС на своїй сторінці у соцмережі.

Рятувальники зауважили, що через таке задимлення людина може загинути через лічені хвилини, тому малого врятувало те, що він лежав на підлозі. Працівники УДСНС викликали "швидку допомогу", яка забрала дитину до лікарні. Лише після цього прибігла мати, яка стверджувала, що відлучилася лише на хвилинку до магазину.

– Шановні батьки! Вкотре звертаюсь до вас із великим прохання не лише від себе, а від усієї Служби! Не залишайте дітей без нагляду! Якщо вам треба вийти до магазину (чи у інших справах) потурбуйтеся, щоб за дитиною хтось приглянув. Через вашу халатність діти стають заручниками квартир та будинків, де, окрім психологічної травми, спричиненої відсутністю батьків, на них можуть чекати інші небезпеки, – зазначила Світлана Рибалко.


Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter