У Пирятині в каналізаційну яму упало подружжя – дружина загинула

Надзвичайні події
Надія Труш6 лютого 2016 о 15:292319 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Пирятині в каналізаційну яму упало подружжя – дружина загинула
У результаті падіння жінка загинула, чоловік у реанімації.

У Пирятині в каналізаційну яму упало подружжя – дружина загинулаУ Пирятині в каналізаційну яму упало подружжя – дружина загинула. Фото pl.npu.gov.ua

Подія сталася 6 лютого, близько першої години на території покинутого підприємства у Пирятині. Про це йдеться на сайті обласної поліції.

За попередньою інформацією, чоловік і жінка намагалися скористатися оглядовою ямою, розташованою на території підприємства. Поки чоловік ремонтував автомобіль, жінка відійшла на кілька хвилин.

Її тривала відсутність насторожила чоловіка, тож він пішов шукати. Побачив жінку без свідомості на дні відчиненої каналізаційної ями, спробував їй допомогти і сам упав у «колодязь».

У результаті падіння жінка загинула, чоловік з переохолодженням знаходиться в реанімаційному відділенні Пирятинської ЦРЛ.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство) та частиною 2 статті 367 Кримінального кодексу України (Службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки).

До теми: 10-річний полтавець травмувався через люк, обставини перевіряє міліція

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter