У Пирятинському районі зі снігових заметів витягли 7 автомобілів

Надзвичайні події
Надія Труш20 січня 2016 о 10:50898 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Пирятинському районі зі снігових заметів витягли 7 автомобілів
Серед машин, які витягували рятувальники, – була швидка, в якій везли хвору людину.

У Пирятинському районі зі снігових заметів витягли 7 автомобілівУ Пирятинському районі зі снігових заметів витягли 7 автомобілів. Фото poltava.mns.gov.ua

Для надання допомоги залучалась 1 одиниця техніки та 6 чоловік особового складу, повідомляють в прес-службі ГУ ДСНС України у Полтавській області.

19 січня о 12:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Пирятин-Чернігів автомобіль швидкої медичної допомоги, повертаючись з виклику разом з потерпілими застряв у сніговому заметі, самостійно виїхати не було можливості. Також, на даному відрізку дороги, унаслідок негоди, вантажний автомобіль «ТАТА», молоковоз «КАМАЗ», автомобіль «ГАЗель», легкові автомобілі «ВАЗ-2105», «ФОРД» та «ШЕВРОЛЕ» не могли виїхати.

Бійці 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини відбуксирували автомобілі на безпечні частини дороги, після чого водії продовжили рух далі.

До теми: У Полтаві «УАЗ» не розминувся із «маршруткою» (фотофакт)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter