У Полтаві два дні поспіль зупиняли одного і того ж нетверезого водія

Надзвичайні події
Ольга Матвієнко6 вересня 2016 о 14:572057 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві два дні поспіль зупиняли одного і того ж нетверезого водія
Чоловік зізнався, що ще й прав не має.

У Полтаві два дні поспіль зупиняли одного і того ж нетверезого водія

4 вересня близько 16-ї години під час несення служби патрульні поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ-2109 під керуванням 49-річного полтавця. Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Полтави у Фейсбуці.

У чоловіка охоронці порядку побачили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Алкотестер показав у нього 1,76 проміле алкоголю в крові, що у 8 разів перевищує допустиму норму.

Як з’ясували інспектори, 3 вересня вище згаданий водій уже притягався до адміністративної відповідальності за частиною 1 статті 130 КУпАП – керування транспортним засобом у нетверезому стані.

До теми: У Полтаві нетверезий водій влаштував ДТП

Цього разу на водія склали протокол за частиною 2 статті 130 КУпАП, а також винесли постанову за частиною 1 статті 126 КУпАП (керування автомобілем без відповідних документів). Зі слів полтавця, уже 20 років як він не має водійського посвідчення. Автомобіль охоронці порядку передали тверезому водієві.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter