У Полтаві перекинулася вантажівка із 30 тоннами насіння

Надзвичайні події
Ольга Матвієнко16 травня 2016 о 10:491631 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві перекинулася вантажівка із 30 тоннами насіння
У ДТП постраждала жінка.

У Полтаві перекинулася вантажівка із 30 тоннами насінняУ Полтаві перекинулася вантажівка із 30 тоннами соняшника. Фото – www.pl.npu.gov.ua

15 травня близько 19 години по вулиці Великотирнівській (поблизу зупинки Промбаза) у місті Полтаві перекинувся автомобіль «ДАФ» з напівпричепом, у якому знаходилося близько 30 тонн соняшникового насіння, повідомили у прес-службі ГУНП у Полтавській області.

За попередньою інформацією, 28-річний водій вантажівки, мешканець Котелевського району, який перебував за кермом в нетверезому стані, рухався по вулиці Маршала Бірюзова в напрямку вулиці В.Тирнівської. На перехресті при повороті ліворуч він не впорався з керуванням та допустив перекидання автомобіля.

Внаслідок ДТП 23-річна дівчина пасажир отримала тілесні ушкодження. Від госпіталізації відмовилася. На водія склали адміністративний протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення – керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

У Полтаві перекинулася вантажівка із 30 тоннами насінняФото – www.pl.npu.gov.ua

У Полтаві перекинулася вантажівка із 30 тоннами насінняФото – www.pl.npu.gov.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter