У Полтаві знайшли у каналізаційному колекторі тіла двох чоловіків (ВІДЕО)

Надзвичайні події
Наталія Сіробаб22 червня 2016 о 11:481398 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві знайшли у каналізаційному колекторі тіла двох чоловіків (ВІДЕО)
Тіла двох осіб без ознак життя діставали еменесники.

У Полтаві рятувальники дістали з каналізаційного колектора тіла двох чоловіків (ВІДЕО)У Полтаві рятувальники дістали з каналізаційного колектора тіла двох чоловіків (ВІДЕО)

21 червня о 16.28 у Службу порятунку «101» повідомили, що на вулиці Ветеринарній у Полтаві, на дні каналізаційного колектора, виявили тіло чоловіка без ознак життя, йдеться на сайті ГУ ДСНС України у Полтавській області. Відразу на місце події виїхали відділення

1-ї Державної пожежно-рятувальної частини та Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Полтавській області.

Прибувши на вказану адресу, рятувальники відразу почали діставати тіло чоловіка. Під час огляду дна колектора бійці ДСНС виявили труп ще одного чоловіка.

У Полтаві рятувальники дістали з каналізаційного колектора тіла двох чоловіків (ВІДЕО)

За допомогою спеціального спорядження рятувальники підняли тіла на поверхню. Для цього залучили 2 одиниці техніки та 8 представників особового складу.

У Полтаві рятувальники дістали з каналізаційного колектора тіла двох чоловіків (ВІДЕО)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter