У Полтаві сталася пожежа в одному з навчальних закладів

Надзвичайні події
Ольга Матвієнко15 липня 2015 о 11:141891 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві сталася пожежа в одному з навчальних закладів
Рятувальники евакуювали вісім людей.

У Полтаві сталася пожежа в одному з навчальних закладахУ Полтаві горів навчальний заклад. Фото – www.poltava.mns.gov.ua

Увечері 14 липня сталася пожежа в приміщенні Інституту економіки і права, який знаходиться у п’ятиповерховій будівлі на Першотравневій.

Отримавши сигнал про пожежу, на місце прибули бійці 1-ї та 3-ї державних пожежно-рятувальних частин. Через сильну задимленість приміщення працювати довелося у засобах захисту органів дихання. У протигазах виводили і людей, які знаходилися в будинку. Усього евакуювали вісім людей. Ніхто внаслідок події не постраждав.

Приміщення було задимлене через горіння пластику, яким були оздоблені стіни та стеля кімнати, де сталося загоряння. Вогонь вдалося ліквідувати за лічені хвилини.

У Полтаві сталася пожежа в одному з навчальних закладахВогонь частково пошкодив лише оздоблення однієї з кімнат. Фото – www.poltava.mns.gov.ua

– Зараз міліція проводить розслідування, опитує свідків. Точну причину загоряння встановлять згодом, – зазначила Світлана Рибалко, начальник сектору зв’язків зі ЗМІ.

До теми: Три пожежі за годину: в Полтаві горіли школа, училище і піцерія

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter