У Супрунівці вантажівка на смерть збила чоловіка

Надзвичайні події
Аліна Літвінова8 лютого 2016 о 17:371194 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Супрунівці вантажівка на смерть збила чоловіка
Подія трапилась 7 лютого близько 22.00 на 333-му кілометрі автодороги Київ – Харків у селі Супрунівка Полтавського району.

Попередньо встановлено, що автомобіль марки "Мерседес Атега" (це середньотонажна вантажівка) під керуванням 35-річного харків’янина наїхав на чоловіка віком 30-35 років, який перебував на проїзній частині.

У Супрунівці вантажівка на смерть збила чоловікаУ Супрунівці вантажівка на смерть збила чоловіка. Фото – pl.npu.gov.ua

Чоловік через завдані тілесні ушкодження не вижив. Лікарі «швидкої», що прибули на місце події, лише констатували смерть потерпілого.

Тіло чоловіка направили до бюро судово-медичної експертизи для встановлення остаточної причини смерті. Правоохоронці встановлюють особу загиблого.


У Супрунівці вантажівка на смерть збила чоловікаУ Супрунівці вантажівка на смерть збила чоловіка. Фото – pl.npu.gov.ua

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого). Правоохоронці встановлюють всі обставини пригоди.

Нагадаємо: На Полтавщині в ДТП травмувалися три людини

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter