У Великобагачанському районі водій травмував велосипедистку та зник з місця ДТП

Надзвичайні події
Аліна Літвінова28 липня 2015 о 16:151207 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Великобагачанському районі водій травмував велосипедистку та зник з місця ДТП
27 липня близько 16.00 у селищі Велика Багачка було скоєно наїзд на 29-річну велосипедистку, яка рухалася попереду в попутному напрямку.

У Великобагачанському районі водій травмував велосипедистку та зник з місця ДТПtsn.ua

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди жінка отримала тілесні ушкодження і доставлена до Великобагачанської центральної районної лікарні. Водій, який скоїв ДТП, з місця події зник, але залишив по собі відбите дзеркало, повідомляють на сайті УМВС в Полтавській області.

Через 40 хвилин після транспортної пригоди працівники ДАІ знайшли авто та водія, який скоїв наїзд. Правопорушником виявився 43-річний місцевий мешканець на позашляховику MAZDA CX-7. Свій вчинок втечі кермувальник пояснив тим, що злякався і не міг контролювати правильно свої дії.

На місце пригоди було викликано слідчо-оперативну групу Великобагачанського районного відділу міліції. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

До теми: За минулу добу в Полтаві сталися три ДТП

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter